Hartje winter,Tijd voor een enquête in vullen.
Het doel van deze enquete is het op de markt brengen van honingbes/ haskap. Het gaat hier dus om de marketing. We hebben deze uitnodiging van een student die bij ons is wezen kijken en hij doet dit onderzoek om te kijken wat de beste manier is. Dit word dan ook gepresenteerd aan professionele marketeers, en nog veel meer mensen die er belang bij hebben om de honingbes op de markt te zetten! Dus bent u ook hier enthousiast over, Vul In ! Als u de link opent dan kan het ingevuld worden.
https://goo.gl/Uz9JuZ
Wat erg leuk is, deze man was sceptisch omdat hij mensen gesproken had die negatief waren over de smaak. Ik heb hem verteld de nieuwe en beste rassen een grote uitzondering zijn. Vond hij een beetje ongeloofwaardig. Tijdens de rondleiding zag hij begin okt(!!!) een rijpe bes, Ze hebben hem samen opgegeten, en de reactie was: Wow!
Ook hebben we hem ingevroren bessen laten proeven, zijn oordeel was: dit gaat zeker in NL op de markt komen!
Het is erg leuk en bemoedigend, er is maar 1 iemand die ze niet lekker vond, en de rest van de vele mensen die kwamen proeven vonden ze heerlijk!
Ik weet het, het lijkt een verhaal van een fantast, Dit is wel objectief!maar wees welkom in het nieuwe seizoen! En proef!
Natuurlijk kunt u dan ook planten kopen. Er komen veel telers die de honingbes ook gaan opzetten. Dit is veelbelovend, vooral voor de rassen die later uitlopen. Ook hobbyisten en voedselbos mensen weten ons al te vinden. Kijk voor het actuele aanbod op www.eetbaargoed.nl en zie wat er is