Al van jongs af aan ze we, Arjan, mijn man, en ik, Esther, geïnteresseerd in de natuur om ons heen. We dachten 8 jaar geleden: Als we dingen aanplanten wat nuttig voor allerlei leven is, waarom kunnen we niet allerlei bijzondere dingen planten waar óók wij de vruchten van plukken… En zo zijn we begonnen om ons fantastische voedselbos/permacultuur te realiseren en dat alles zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen.

Al heel jong zat Arjan met zijn vingers in de grond te wroeten om naar de wortels van plantjes te kijken en hij houdt van alles wat groeit en bloeit. Ikzelf speelde heel vaak bloemenwinkeltje, nooit gerealiseerd dat we nu echt een ‘winkel’ hebben die uit liefhebberij en passie is ontstaan.
We kijken verwonderd naar de schepping om ons heen, hoe alles zo mooi samenwerkt, het één niet zonder het ander kan, hoe een klein knopje uitgroeit tot prachtig mooie bloesem om daarna ons nog vruchten te geven. Hoe planten, bomen en dieren in symbiose met elkaar samenwerken is bijzonder om te zien. Inmiddels wemelt het bij ons in het voedselbos van vele soorten vlinders, hommels, spinnen, allerlei insecten, dassen, marters, reeën en een edelhert…

En nu is het onze passie om de planten te leveren waar je zelf in de toekomst heerlijke en gezonde vruchten, noten, bladeren, bloemen van kunt oogsten. En bij al deze soorten willen we dat de rassen zo goed mogelijk doen in de fruittuin/ voedselbos/permacultuur. Dus we richten ons op onze ervaringen en op ervaringen van betrouwbare kenners die deze soorten ook hebben staan. 
En hierin willen we een hoge biodiversiteit niet uit het oog verliezen! 

U bent bij ons aan het juiste adres voor de allerbeste beproefde rassen:
– honingbes – appelbes – walnoten – moerbei – kaki – pawpaw – en nog veel meer.
We proberen, waar kan, uit eigen ervaring te adviseren en informatie te delen.

We hopen u te kunnen inspireren om ook iets eetbaars in uw tuin te zetten en net als ons te verwonderen en er van te laten genieten dat dit het ook in uw tuin kan groeien!
We staan klaar om u gepast advies te geven,  op afspraak bent u ook op locatie welkom om planten te kopen, om ons voedselbos te bekijken en waar kan ook het één en ander met de seizoenen mee te proeven is.

Vriendelijke groet,
Esther en Arjan